Villa Leányfalu Rendezvényház

A Duna-partján fekvő, gyönyörűen parkosított, frissen felújított, legmodernebb eszközökkel felszerelt Villa Leányfalu Rendezvényterem a Ravasz László Emlékházban kapott helyet. Esküvők, céges rendezvények és családi események kiváló helyszíne. A villa és a park megtekintésére rugalmasan tudunk lehetőséget biztosítani.

A kert

A kert a rendezvényház meghatározó része. Négyezer tő rózsa, tulipán és más virágok kerültek kiültetésre.
Az 5000 négyzetméteres park hatalmas fái ma is hűs árnyat adnak a melegebb napokon.

Esküvő

Állami és egyházi esküvő

Egyházi esküvő esetén a Szent Anna templom és a Leányalui Református templom is a közelben található, az ifjú pár és a násznép kényelmes sétával eljut a Villa Leányfalu Rendezvényházba.

Örömmel működünk közre abban, hogy esküvőjük csodálatos villánkban illetve annak parkjában kerüljön megrendezésre, az Önök elképzelései, álmai szerint.

Időtartam

A rendezvényházban lehet néhány órás eseményeket és akár két napos esküvőket is rendezni. Az anyakönyvvezető és a templomok közelsége miatt a rövid, főként állófogadásos, események lehetősége a Rendezvényház egyik olyan sajátossága, amellyel ritkán találkozik az esküvőhelyszínt kereső.

Helyszín

A villaépület és az azt körülvevő park kizárólagos használatát biztosítjuk Vendégeinknek. A villa (beltér) befogadóképessége 80 fő. Állófogadások, koncertek, egyéb rendezvények esetén akár 3-400 fő is vendégül látható a villaépület, a park igénybevételével. Az épület melletti Faluház alkalmas a készülődésre, technikai helyiségnek vagy egyéb elképzelések megvalósítására.

Rendezvénysátor

Nagyobb létszámú rendezvények esetén a kerthez közvetlenül kapcsolódó sportpályán kerül felállításra a rendezvénysátor. Ennek területe 400 négyzetméter, ez 250 fős ültetett befogadóképességet jelent.

Catering

A catering kapcsán a javasolt szolgáltató partnerünk segítségével helyszíni, színvonalas, az Önök igényei szerint összeállított vendéglátást kínálunk, amelynek konkrét árajánlatát az Önökkel történt egyeztetést követően tudjuk megadni.

Egyéb szolgáltatásaink:

A jól sikerült esküvőkhőz szükséges egyebek, úgy mint ceremónia mester, profi fotós, fotósarok, játszószoba, személyszállítás, szállás, sminkmester, ruhatervező, mind-mind rendelkezésre állnak.

A Villa Leányfalu Rendezvényházban egész évben lehet esküvőket tartani.

Az esküvő- és rendezvényszervező kollegákat szívesen látjuk,
van lehetőség arra, hogy külső cég a Villa Leányfalu Rendezvényházba szervezzen eseményt.

Azt az elvet valljuk, hogy egy ilyen intim és személyes esemény esetén mindkét fél részéről elengedhetetlen a személyes benyomás, (hely)ismeret a tökéletes rendezvény megszervezése érdekében, Tapasztalatunk, hogy a környezet közvetlen megélése számos ötletet, ihletet ad a házasulandó Pároknak.

Céges rendezvények

A Villa Leányfalu Rendezvényház 150 négyzetméteres épületben és egy hatalmas, fél hektáros (5000 négyzetméteres) kertben valósítja meg a különböző céges rendezvényeket, partnertalálkozókat, workshopokat és konferenciákat.

AMIT KÍNÁLUNK

Kreatív catering megoldások a grillpartitól a gálavacsoráig
Exkluzív, elegáns környezet közvetlenül a Duna mellett
Akadálymentes, bababarát helyszín
Egyedi programlehetőségek
Nálunk nincsenek párhuzamos rendezvények, az exkluzivitás garantált!

RÉSZLETEK

  • Beépített modern fénytechnika
  • Professzionális hangtechnika
  • A bérleti díj tartalmazza az alap bútorkészletet kültérre és beltérre egyaránt (táblaasztalos vagy körasztalos elrendezésben)
  • Klimatizált termek: korszerű, környezetkímélő hűtő-fűtő-légcserélő rendszer
  • Privát öltöző szoba, ruhatár, baba-mama szoba a vendégek kényelméért
  • Parkolás: a Rendezvényháztól 250 méterre található parkolónkban 80 autó számára biztosítunk parkolási lehetőséget.

Megközelíthetőség

Autóval

Leányfalu a 11-es főúton, a Lánchídtól 26 km-re, könnyen és gyorsan elérhető.

Parkolás

Megrendelés esetén közel száz autó befogadásra alkalmas parkolót tudunk biztosítani, 200 m-re a Rendezvényháztól.

Busszal, HÉVVEL

Az Újpest Városkapu állomásról indul a Volán busz Leányfalura. A Batthyány tértől induló HÉV-vel el lehet jönni Szentendréig és onnan busszal Leányfaluig. A Rendezvényházhoz a Leányfalu Pócsmegyeri-rév nevű megállónál kell leszállni.

Nagyhajóval

A budapesti Vigadó térről hétvégeken egy hajó indul Esztergomba, ez a hajó megáll Leányfalun is, a település központjában 50 m-re a rendezvényháztól van a hajóállomás. Rendelésre a Mahart Passnave különjáratot indít, a velünk kötött szerződés folytán kedvezményes áron.

Saját hajóval, yachttal, csónakkal

A Duna partján vagyunk, tehát minden vízi járművel eljöhet hozzánk. A település északi részén található Zöldbéka kikötőben nagyobb hajókkal is meg tud állni a vízen érkező.